13.1.09

Telekineettinen visio

Näin unta, että kykenin liikuttelemaan esineitä ajatuksen voimalla. Se on usein toistuva teema unissani - keskityn jonkin esineen liikuttamiseen, takaraivossa alkaa kutittaa ja yhtäkkiä esine liikkuu enemmän tai vähemmän holtittomasti sinne minne haluan sen liikkuvan. Yleensä herään riamastuneen jännityksen ja hienoisen kauhun sekaiseen tärinään.

Viime yönä en herännyt, vaikka usein unen aikana pohdinkin, mahtaako tämä nyt olla oikeasti totta vai unta, kun esineitä on niin helppo liikutella. Lisäksi homma helpottui koko ajan. Aluksi piti keskittyä kunnolla, mutta harjoituksen myötä esineitä (puista pudonneita lehtiä, kyniä, huonekaluja, viivottimia, hedelmiä, mitä ikinä) olikin helpompi ja helpompi saada leijumaan ilman halki ja kieputella menemään. Lopulta jo pelkkä idea jostakin teosta sai aikaan telekineettisiä tapahtumia, esimerkiksi ohiajavan auton sivupeilit alkoivat heilua kuin mikkihiiren korvat. Aloin jo pelätä, että kykyni karkaa hallinnastani kokonaan ja alkaa elää omaa elämäänsä, kun jollakin tavalla heräsin ja nukahdin uudestaan.

Seuraavassa unessa näin tietokonegrafiikalla havainnollistetun, suurkaupungin alle louhitun tilan, jossa säilytettiin sikareita tyhjiökaapeissa.

Ei kommentteja: