24.10.07

Svenskt knäckebröd

Ikean Mikael-työpöytä on niin suosittu, ettei kaikkia haluamiani sarjan osia ole koskaan yhtäaikaa myymälässä, ja autottomana en halua vuokrata pakua tai City Car Clubin autoa joka ikisen osan erillistä kuljetusta varten. No, onhan nettitilaus. Sen normaali toimitusaika on kaksi viikkoa, mitä ei kerrota missään etukäteen, vaan vasta sitten kun toimitus vahvistetaan puhelimitse.

Odotan kaksi viikkoa, ja tilaukseni toimitetaan tänään. Kun avaan pakkauksen, huomaan että kirjoituspöydän pöytälevy on rikki. Soitan saman tien reklamaatiopuhelun ja lähetän pyydetyn valokuvankin vauriosta sähköpostitse. Asiakaspalvelija ei osaa sanoa, koska korvaava osa toimitetaan, ja sanoo että se toimitetaan varmaan ehkä ensi viikolla. Sanon ettei se käy, vaan toimituksen on tultava tänne ylihuomenna perjantaiaamuna 26.10. kello 9.00 mennessä ilman mitään kustannuksia. En kerro, että huomenna torstaina en voisi ottaa toimitusta vastaan, vaan annan rivien välistä ymmärtää olevani armollinen.

Saa nähdä miten käy. Sen siitä saa kun näkkäriä ostaa, mutta parempaakaan työpöytäsysteemiä en ole löytänyt. Laadukkaampia varmasti on, muttei näin hyvin tarpeisiini sopivia.

Jos Ikea mokaa tämän, kirjoitan blogiini Ikea on huono. Minä sanon sen kaikille. Tuo oli siis harjoitus. Vielä en sano mitään.

Ei kommentteja: