18.9.07

Piis

Näen kiukkuisia unia aina tähän aikaan vuodesta. Valon määrä vähenee, ja aivot ilmeisesti sopeuttavat itsensä syksy- ja talvitilaan, mikä saa aikaan kaikenlaisia pieniä muutoksia käyttäytymisessä, ruokailutottumuksissa ja unissa.

Näen myös toistuvasti unia suurista tilaisuuksista, valtavista sukujuhlista, joissa kaikki ovat minulle ulkonäöltään vieraita, mutta unessa tuttuja, ja tiedän heti mikä kunkin henkilön suhde minuun on ja kuka on kenenkin veli, sisko, serkku, isä, äiti, isovanhempi ja niin edelleen. Ihmisiä. tapahtumia ja ohjelmaa on paljon, ja bileet paisuvat koko ajan suuremmiksi, ensin soittaa bändi, sitten on ilotulitus, minkä jälkeen mennään katsomaan vaikka meriakvaariota, minkä jälkeen joku aina pyytää minut pienestä ovesta sivuhuoneeseen, mikä ei olekaan sivuhuone vaan Versaillesin palatsin kokoinen lukaali täynnä ihmisiä, herkkupöytiä, musiikkia, jonglööreitä ja niin edelleen. Sen jälkeen on mukava herätä aamulla.

Luotaan usein työmatkani aikana automaattisia, toistuvia ja vain osaksi tiedostamiani mielikuvia. Se on hyvä harjoitus, mutta tulokset voivat olla mitä tahansa. Tämän päivän saldo oli matkustajakoneen alas ampuminen IT-tykillä (tuon verran tarvitsisi ennakkoa ottaa), ohjuksella (vihreä valoneliö vilkkumassa koneen päällä, ohjus on valkoinen) sekä lintujen näkeminen taistelukoneina tulittamassa toisiaan. Yllätyin. Luulin olevani rauhantahtoinen, mutta ilmeisesti lentotaistelupelien pelaaminen on muuttanut aivorakenteitani ytimenjatkosta. Täytyy yrittää kuntoutua.

Ei kommentteja: