29.7.07

Muisto ja havainnointia

Kerran lukion kevätjuhlassa sain kuulla saaneeni biologian stipendin. Se oli kirja nimeltään "Kololinnut ja muut pökkelöpesijät". Teos oli kymmenen vuotta vanha, ja kuvitus oli mustavalkoinen. Olen alkanut arvostaa sitä vasta paljon myöhemmin.

Kävin festareilla, mutta keskityin pääasiassa mukana tuotuun ruokaan ja olon mukavaksi tekemiseen. Mättömusiikkia oli tarjolla runsaasti, mutta se ei kiinnostanut yhtään. Olen setääntymässä ja vähemmän rok. Roknuorison pukeutuminen näytti tyhmän rok-konformistiselta. Olen luultavasti näyttänyt yhtä tyhmältä omina festarikiima-aikoinani. Panin myös tahattomasti merkille, että nuoriso on melko ylipainoista nykyään.

Pari hyvää bändiä sentään näin, ja kastuin, koska en halunnut altistaa eväsleipää sateelle (savukalaa, paprikaa, sinihomejuustoa) vaan söin sen loppuun, ennen kuin puin kertakäyttösadetakin päälle. Festareiden loputtua puolenyön maissa pistimme pystyyn vielä omat mikrofestivaalit sateenvarjojen alla, musiikkina kännykän soittoäänet (eikä toiminnassa ollut mitään ironisen vinoa tausta-ajatusta). Pienimuotoisuus on hyvä asia.

Ei kommentteja: