24.4.07

Ookaks h

Tänä aamuna oli vesikatko kello 8.00-10.00. Aamulla onnittelin itseäni siitä, että olin muistanut laittaa kännykkääni varoituksen asiasta, ehdin käydä suihkussa ennen kuin veden tulo katkesi. Paria minuuttia yli kahdeksan kokeilin tuleeko vettä. Ei tullut. Täsmällisyys on hyve.

Viisitoista vuotta sitten kävin turistiryhmän mukana uimassa Kuolleessa meressä. Vesi työnsi ylöspäin ja kellutti väkisin. Kun poistuimme oudosta järvestä, tokaisi kanssamatkustajani koko ryhmälle että Jo ol' ves!2 kommenttia:

viive kirjoitti...

Minä kävin tuon veen äärellä pari vuotta sinua aikaisemmin, mutten päässyt kokeilemaan, näinpähän vaan bussin ikkunasta pulleiden tätien ja setien vedessä kelluvia vatsakumpuja ja niistä vähän matkan päässä suolavedestä kasvavia varpaita.

Sillä matkalla en myöskään oppinut hengittämään veden alla, enkä sen koommin en ole yrittänytkään.

Dyro kirjoitti...

Eihän sitä laitteitta kannata opetellakaan, kun on kidukseton ihminen. Laitteillakin hengitellessä on aluksi omituinen olo.

Matkalla sain vatsataudin ja näin lääkärin kotivastaanoton. Jerusalemissa satoi lunta, koska Irakin sodan palavat öljylähteet olivat sekoittaneet ilmaston, kerrottiin.