17.4.07

Nenäkarvatrimmeri ja kaivinkone

Olin mäellä ja juttelin radiolla Ranskaan. Seuraan lyöttäytyi vähän eksentrisesti käyttäytyvä miekkonen, mutta siedin häntä ja juttelin niitä näitä, koska hän ei ollut mitenkään ärsyttävä, vähän kömpelön oloinen vain. Kun olin lähdössä, mies muuttui levottomaksi ja kysyi

- Voisinko kysyä sinulta yhden kysymyksen?

Tuollaista pohjustusta seuraa aina jompi kumpi seuraavista kysymyksistä

- Uskotko Jumalaan?
- Oletko koskaan ajatellut että voisit olla miehen kanssa sillai?

Tällä kertaa sain vastattavakseni jumalakysymyksen, minkä jälkeen mies piti esitelmän siitä, kuinka "tämä" (ruumiin läpsäytys) maatuu, mutta kuinka jokainen voi saada kuoleman jälkeen uuden "tämän" (ruumiin läpsäytys). Kiitin tiedosta ja lähdin, koska ei väittelyttänyt.

Suojatietä ylittäessäni meinasin saada turpaani. Valo oli punainen, joten painoin viherrysnappia. Koska autoja ei näkynyt, harpoin tien yli. Vastapuolella valojen vaihtumista odottanut pyöräilijä alkoi sättiä minua "vitun idiootiksi", koska liikenne pysähtyy nyt turhaan, ja kysyi minkä helvetin takia noin menin tekemään. Sanoin ärsyttävällä äänensävyllä että huvikseni vain. Äijä riehaantui ja meinasi käydä päälle, mutta ei sitten käynytkään, koska valot vaihtuivat ja olin kävellyt koko ajan kauemmas. Eipä leikannut tokaista, että liikennehän ei suinkaan pysähdy turhaan, koska muuan pyöräilijä siinä odottaa valojen vaihtumista.

Kaikenlaisia ääliöitä sitä onkin liikenteessä.

Päivän huvin tarjoili Paavo Väyrynen, joka epäonnistui voitonmerkin näyttämisessä ja teki siitä loukkaavan eleen. Minusta Paavo Väyrynen on huono ihminen, ja siksi tällainen naurattaa.

2 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Itse kävin vähän aikaa sitten seuraavan dialogin painettuani viherrysnappia, jota en huomannut kanssaodottajani jo painaneen:

- Et taida olla Helsingistä?
- Olenpas. Kuinka niin?
- Ei kukaan ole niin pässi, että painaa sitä nappia, kun siinä jo palaa valo!
- Öyh möyh!

Vereni kiehui tämän jälkeen muutaman minuutin ja ajattelin jo lähteä juoksemaan tuon lähikuppilan kuninkaan perään.

Dyro kirjoitti...

Sitä luulee että road rage on autoilijoiden välinen juttu, mutta eipä olekaan. Kummaa agree ilmas.