6.1.07

Arki ja järki ja särki ja muut petokalat pannussa paistumassa

Minulle valkeni vasta pari viikkoa eron jälkeen, että hitto vie, minähän olen nyt sinkku, ja se taas tuo mukanaan omanlaisensa roolinvaihdoksen. Veli soitti ja kysyi mitä parhaillaan puuhaan ja arveli samaan hengenvetoon, että juon kaljaa, syön sipsejä ja pelaan tietokoneella. Korjasin, että juon Yerba maté:ta, syön salmiakkilakritsaa ja pelaan tietokoneella. Yerba maté on siitä kiva juoma, että se piristää, muttei täristä. Veli varoitti omaan kokemukseensa perustuen, että todellinen hardcore alkaa vasta pari kuukautta eron jälkeen. Hän oli niinä aikoina nukkunut puoleen päivään, istunut pari tuntia kalsarisillaan pöydän ääressä jaksamatta lähteä edes kauppaan ostamaan ruokaa, vaan oli syönyt kaapista kuivaa spagettia. Hyvä pitää mielessä. Ostin spagettia varastoon, eipähän sitten lopu kesken.

Unirytmini on kieltämättä häiriintynyt. Työteho alenee. Lääkäri määräsi nukahtamislääkkeitä. Niillä on ikävä sivuvaikutus, ne aiheuttavat masennusta, joka kyllä aina häviää päivässä, mutta hyöty on plus miinus nolla: unta tai ei, pää jumissa joko tavanomaisesti tai aivan helvetin pahasti. En halua sairaslomaa, koska en ole sairas, mutta nukkua kyllä pitäisi. Kävin lääkärissä uudelleen kysymässä jotain toista vaihtoehtoa, ja sain Diapameja. Pameja. Voi hyvänen aika, en meinannut saada hymyäni pidettyä kurissa kun kuulin lääkkeen nimen. Nyt pääsen kokeilemaan noita kuuluisia nappeja, en olekaan koskaan niitä syönyt.

Diapamit olivat ihan roskaa, eivät varsinaisesti nukuttaneet, vaan veltostuttivat, ja seuraava päivä meni tyystin zombiena. Ei kiitos enää ikinä.

Nyt mennään mennään ihan luomusti vain. Luomu on jees, luomu toimii, luomu on ihmisen paras ystävä ja juttelee sille kun kaadat päälle maitoa. Saan uniongelman varmasti korjattua omilla toimillani. Liikunta auttaa, eli lenkille taas, uimaan ja sitä rataa turhia reuhtomatta, sillai nautiskellen et on kivaa. Jos se ei toimi, niin sitten lääkäriin.

Sain tuttavapariskunnalta joululahjaksi itsetehdyn leikkuulaudan ja äijäpipoksi ristityn päähineen, joka on neliön muotoinen neule. Pipo on liian suuri, enkä oikein tiedä mitä sillä tekisin. Voisin laittaa siitä kuvan tänne, mutta sitten tästä tulisi neuleblogi. Haa. Dig. Hip. Pop.

Ei kommentteja: