21.12.06

Päivänä ennen talvipäivänseisausta

Huomenna on vuoden pimein päivä ja sen jälkeen on joulu. Se saapui tänä vuonna kovin äkkiä, yllätyksenä kulman takaa. En ole virittäytynyt jouluun tavalliseen tapaan pikkuhiljaa, en ole lähettänyt kortteja, juurikaan ostanut lahjoja tai tehnyt mitään jouluisen perinteistä. En ole jaksanut, halunnut, rohjennut tai ihan vain ehtinyt. Aluksi joulu tuntui olevan liian kaukana ja silmänräpäystä myöhemmin se oli jo liian lähellä.

Joulu tuli kuitenkin, se tuli ystävien myötä. Joululauluja laulaessa, syntymäpäiville osallistuessa, kaikkien teidän myötä joihin minun on ollut ilo tutustua tänä suurten muutosten vuonna. Olen saanut teiltä paljon enemmän kuin osaatte arvatakaan. Toivotan teille kaikille sydämeni pohjasta rauhallista ja iloista joulua.

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Kiitos samoin! Joululla on nykyään monta olomuotoa ja monet niistä ovat myös hyviä ja kivoja, Semmoista hyvää kivaa sulle toivon! Itse otan ison lohkareen rauhaa ja kehrään täällä kissojen kanssa pari päivää kunnes alet alkaa.

mea kirjoitti...

Ei sellainen saa, joka ei itsekin anna. Sinä olet antanut.

Hyvää joulua sinullekin.

Anna-Jo kirjoitti...

Olisin voinut vaikka vannoa, että pimeyden selkä taittui jo 21.12. No, toisaalta mulle ei tule Hesaria, juuri nyt. Siitähän sen olisi voinut tarkistaa. Unohdin maksaa laskun. En muista, mitä muuta olen unohtanut.

Rauhallista joulua ja tulevaa vuotta.

LL kirjoitti...

Iloista ja rauhallista joulua myös sulle.

pagisija kirjoitti...

Leppoisaa joulunaikaa ja hyviä hetkiä tulevalle vuodelle! Oli hauska tavata sinut "oikeasti" ja todeta taas kerran, miten kirjoittaja on kuin onkin bloginsa oloinen ja sen myötä kuin vanha tuttu.