11.11.06

Betaversio ryppyilee

Kiitos Blogger Beta, että houkuttelit vaihtamaan, mutta siinä tohinassa sotkit templateni erikoismerkit. Ne eivät oikeasti edes ole erikoismerkkejä. Tuikitavallisia jokapäiväisiä merkkejä ovat meille nämä ööt ja äät ja ååt. Meille erikoismerkkejä ovat b, c, f, q, x ja z, mutta nehän eivät koskaan sotkeennu, kun ne eivät ole erikoisia niin monille muille.

Kuka siellä ei-vaan-osaa? Menkää pois tai vaihdan Vuodatukseen!

2 kommenttia:

LL kirjoitti...

Minäkin vaihdoin betaan, mutta kaikki näyttäisi toimivan kuin aikaisemminkin. Ainoastaan kommentointi omalla nimimerkillä ei sujunut tavalliseen tapaan, vaan tarvitsee käyttää "other" vaihtoehtoa. Selaimeni käyttää oletus-koodainta ja blogger ISO Latin1:stä. Näillä asetuksilla kaikki on toiminut aina aivan hyvin.
Joskus kohtaan blogger-sivustoja, joissa ääkköset näkyvät hassuina merkkeinä. Se todennäköisesti johtuu siitä, että heillä on bloggerissa Unikode-koodain.

Dyro kirjoitti...

Ongelma voikin tosiaan johtua ristiriidasta koodausten välillä. Unicode kyllä olisi se koodaus jota pitäisi käyttää. Minä kopsasin templaten Notepadiin ja muutin Etsi-korvaa-toiminnolla kaikki rikkoutuneet merkit oikeiksi.

Google-tilillä kirjautuminen näyttää toimivan hyvin. Joskus tuo sanantunnistus ei vain tuo esiin sanaa, vaan pelkän tekstin "Text recognition" tms. Nyt siinä lukee
ahjzzpl - ah, jazz player.