27.8.06

Onko joku joskus sanonut jotain

Voisivat vähitellen loppua nämä hiostavat kesänjälkeispäivät, ainakaan tänään en tätä paahdetta kaipaa. Flunssa on vääntänut ruumiin termostaattia suuremmalle. Hikoilen kuumetta ulos, lusikoin salsaa purkista. Se polttaa kipeytyneessä kurkussa kuin laava, mutta lieventää kipua pitemmällä aikavälillä paremmin kuin Burana & co.

Puheääni voi tietysti kärsiä moisesta siedätyshoidosta, mutta sen kuulen huomenna.

3 kommenttia:

Anna-Jo kirjoitti...

Älä sano! Minä haluaisin edes vähän aurinkoa käpyrauhaseen ennen talvea. Jos sovitaan, että sitä riittäisi siihen saakka kun Stadika suljetaan eli 10.9.

Kauheelta kuulostaa tuo flunssa joka on kaikilla siellä. Pitänee asennoitua sen mukaisesti. Ois vaan niin pirun kiire syyskuussa, mutta lentokoneessa jos on vähän pitempään, sairastuu varmasti.

Kivaa palata kotiin, onkohan kukat vielä hengissä, pyörä tallessa... vain pakkaaminen ja siivoaminen täällä päässsä on sietämätöntä.

LL kirjoitti...

Oi voi. Pikaista paranemista ja koeta kestää. Jos tuota on liikkeellä niin luultavasti se ehtii jossain vaiheessa tännekin.

Dyro kirjoitti...

No sovitaan, lähetän toivomuksesi eteenpäin osoitteeseen saa@ilmatieteenlaitos.fi. Luuletko, että Helsingille koituu tästä epäreilua etua Helsinki-Pariisi Deathmatchiin?

Mutta kohta räitään kaikki, hähää!