15.6.06

Tulppa irti vaikka väkisin, lukijaystävällisyys kyllä kärsii

Ortodoksi
Paradoksi
Metadoksi

Ortofoni
Parafoni
Metafoni

Frankofoni
Anglofoni
Saksofoni

Anabolia - Anodi
Katabolia - Katodi
Metabolia - Metodi
Parabolia - Paradi (no jaa)
Ortobolia - Ortodi (ny menee liian pitkälle ja alkaa ontua tämä)

Tapio Köykkä ja Ortoperspekta-vahvistimet! 1 % inspiraatiota, 99 % ortoperspiraatiota! Tilan tuntu! EL34-putket! Voimaradio! Perunakeitto ja emalimuki! Se oli sitä aikaa se nyt meillä on pizza ja kotiteatterit ja dolby surround digitaalivahvistimet mutta äidinkielen arvosanat huononee eikä välimerkit mee paikalleen itestään ja puhekielisyyski leviää kirjotettuun tekstiin ni et huonompaan suuntaan mennään ja lujaa!!!!11!!!

Kuka tahansa voi saada tartunnan. Muista käyttää kondomia äläkä mene klikkimään tuntemattomia mainoksia!

5 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

Sain tuolta Tapio Köykkä -sivulta koneeseeni troijalaisen. Lienee tarpeen ottaa linkki pois tästä merkinnästäsi?

Dyro kirjoitti...

Jaa, en minä vaan saanut. Tuliko sivun eteen häiriköimään mainos, jossa luki houkuttelevasti Close? Klikkasitko? Se varmaan sulki mainoksen, mutta asensi troijalaisen.

Ehkä lisään maininnan, ettei mainoksia pidä napsautella. Ärsyttää, että joku hyviä webbisivuja pitävä taho on niin tyhmä, että varastoi tuotoksensa jonnekin typerään cjb.nettiin, joka on täyttä vedätystä juuri tällä tavalla.

Lilja kirjoitti...

Linkkaamallasi sivulla siis pomppasi ruudulle popup-ikkuna, josta nähtävästi troijalaisen sain. Ehkä olen vahingossa mainosta klikannut, mutta tietoisesti en ainakaan. Normaalisti suljen popup-ikkunat rastista enkä niiden close-houkuttimia napsauttele. Epävarmuus omasta toiminnastani johtuu siitä, että heti popup-ikkunan ilmaannuttua ilmaantui F-Securen hälytysilmoitus, eli en muista _miten_ minä mainosikkunan suljin.

Mutta joka tapauksessa todellakin on syytä vähintäänkin varoittaa tuosta linkkaamastasi sivusta, ettei muille käy samoin kuin epäonniselle minulle - ellet sitten poista linkkiä kokonaan.

Dyro kirjoitti...

Se rastikin on todennäköisesti vain bitmappi, joka tekee ihan saman kuin sen mainoksen klikkaaminen. Toivottavasti sait troijalaisen poistettua.

Linkkiä en poista, mutta lisäsin lyhyen kuluttajavalistuspätkän merkinnän perään.

Lilja kirjoitti...

Hyvä että varoitat edes jollakin tapaa, mutta itsensä suojaamisesta kannattaisi huomauttaa mielestäni heti linkin perään eikä vasta kirjoituksen lopussa, jolloin tuho on jo tapahtunut jos on tapahtuakseen (mutta sinun blogisihan tämä on, joten ehkä voisin jo hellittää...). Tietokoneille ei ole katumuspillereitä :D