27.6.06

Hari hari

Persoonallisuutensa pohtiminen on vähän oman navan kaivelua. Kovin syvälle ei pääse, ja siksi tarvitaan toisia ihmisiä. Pyydän lukijoitani täyttämään Johari- ja Nohari-ikkunani ihan fiilispohjalta vain. Johari-ikkunassa valitaan positiivisia määreitä ja Noharissa negatiivisia. En ole tavannut kovinkaan monta lukijaani henkilökohtaisesti, joten vaikutelmat saa vapaasti muodostaa blogimerkintöjeni perusteella.

---

Vihdoinkin sadesää! Jo oli aikakin. Vaihtelu virkistää, luonto tykkää, eikä aurinkovoidettakaan tarvita. Poliisihelikopteri leijuu keskustan yllä. Mitähän on meneillään? Kaduille virtsaajien tehovalvontaa?

3 kommenttia:

Anna-Jo kirjoitti...

Noharin jätin täyttämättä, oli liian monta sanaa joita en tuntenut eikä o sanakirjaa. Joharista unohdin intelligentin eikä sitä sitten enää voinut lisätä.

Rohkeeta, mä niin EN haluis tietää. Vaikka kyseessähän on vain blogipersoona, tai ehkä just siks. Hm. Menenpä itseeni tämän asian kanssa.

Dyro kirjoitti...

Minusta juuri tuo Nohari on kiinnostavin. Vaikka sen on täyttänyt vain yksi lukija, osuvat kaikki valitut negatiiviset luonnehdinnat paljon paremmin kohdalleen kuin omat negatiiviset valintani itsestäni. Se on jännää.

Blogipersoonuutta ei varmasti voi irrottaa tai erottaa todellisesta persoonasta mitenkään, vaikka yrittäisi.

Anna-Jo kirjoitti...

Olin yllättynyt miten julman vaikeaa on täyttää negatiivisia piirteitä edes ihmisestä jota ei tunne. Yllättänyt, koska kestän itse kritiikkiä suht hyvin (hyvä JA huono juttu) ja olen sitä mieltä että sitä pitää myös antaa. Lupaan harkita asiaa sitten kun minulla on sanakirja käytössä. Ärsyttävää kun kaiken tuollaisen pitää olla englanniksi, tiedän mitä suomeksi laittaisin just presiis mutta haluan että nyanssierot ovat hallussa myös englanniksi.

Ehkä se on se kun tuossa puututaan persoonaan eikä käytökseen. Käytökselleen ihminen voi tehdä jotain, persoonalle ei. Ja joku huono piirre, ei se ole niin vakavaa irl, mutta kirjattuna näyttää pahalta. Olen itsestäni yllättynyt.