1.5.06

Jäljempänä syy opiskella ruotsia

En kirjoita vapusta tai keväästä tätä lausetta enempää.

Ayaan Hirsi Ali, yksi tärkeimmistä ihmisoikeuksien puolestapuhujista Euroopassa - ja siksi ympärivuorokautisessa poliisivartioinnissa - on oikeuden päätöksellä joutunut häädetyksi asunnostaan. Naapurien mielestä hän aiheuttaa liian suurta uhkaa heidän hyvinvoinnilleen, mikä on oikeuden mielestä on puuttumista yksityiselämään, joka vuorostaan on Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastaista. Tästä syystä Ayaan Hirsi Ali vaarantaa naapuriensa hengen, eivätkä suinkaan häntä uhanneet islamistit. Naapurit ovat varmasti sananvapauden ystäviä, ihan oikeasti ja aivan varmasti ainakin periaatteessa. Valitettavasti vain on niin, että kun tosielämässä alkaa sananvapauden takia paukkua, muuttuu monen sananvapauden kannattajan kannatus vähintään suhteelliseksi ja useimmiten poliittisesti korrektiksi pelkuruudeksi.

Uutisen lähteenä on Dhimmi Watch, joka linkittää toiseen blogiin, joka taas linkittää hollantilaiseen uutissivustoon nimeltään nu.nl. Hollannin kielen taitoni on niin kehno, että en kykene tarkistamaan juttua, enkä arvioimaan minkälainen saitti on kysymyksessä ja millainen aatemaailma sen takana on. Joka tapauksessa juttu on kuitenkin niin järjetön, että minun on helppo uskoa sen olevan totta. Juuri noin ihmiset käyttäytyvät, kun tuntevat olonsa uhatuksi. On helpompaa etsiä syntipukki ja haittatekijä, kuin tunnistaa todellinen uhka.

Saa nyt nähdä onko tuo totta. Jos on, ei Ayaan Hirsi Alilla ei onneksi ole hätää. Onhan hollantilaisilla pitkät perinteet vainottujen kätkemisessä. Jos hollantilaisten joukossa ei ole enää yhtään oikeamielistä, voisi Ayaan Hirsi Alille tarjota turvapaikkaa Suomesta. Hänen kaltaisiaan maahanmuuttajia tämä maa nimittäin tarvitsee. Ottaisin hänet mielelläni naapurikseni, enkä tyystin vailla bring it on, motherfuckers! -asennetta.

Hyviä uutisia kuuluu Ruotsista, jossa SVT:n ohjelma Uppdrag granskning on kaksiosaisessa dokumentissaan tarttunut islamistien toimiin Malmössä. Niihin kuuluu muun muassa veropetoksia, vihasaarnausta, jihadismia, uskonnollisen poliisin aktiviteetteja ja anti-integraatiota. Jo oli aikakin! Ilmeisesti poliittisesti hypersensitiivisessä kiltti-Ruotsissa on ylitetty jokin raja, jonka jälkeen islamiakin saa kritisoida. Ohjelman ensimmäinen osa on jo lähetetty ja sen voi tällä hetkellä katsoa netinkin kautta, linkki löytyy sivuilta. Toisessa osassa käsitellään mm. sosialidemokraattien ja islamistien yhteistyötä demarien äänisaaliin kasvattamiseksi. Oi siunattu pakkoruotsi, joka tekee ohjelman ymmärtämisen mahdolliseksi!

Ei kommentteja: