2.4.06

Takatakatakatalllvi

Näin ja kuulin Laulutuvassa Tuure Kilpeläistä ensimmäistä kertaa. Biisit olivat sen verran sulavia, että mies tekaisee varmasti lähitulevaisuudessa hitin tai pari (tai on ehkä tehnytkin jo, en seuraa tiedotusvälineitä niin tarkkaan). Laura soitti kolme omaa kappalettaan peräjälkeen, mikä oli hyvä veto, sillä biisit kuulostavat sitä paremmalta mitä useammin ne kuulee. Ihan kuin niitä olisi sovitettukin uusiksi. Joukko bloggaajia tavattu lyhyesti bussiaikataulujen hönkiessä niskaan. Veloenan naapurissa asuu Darth Vader. Ihan hyvä ilta. Huomasin, että tupakansavun hengittäminen illalla aiheuttaa tupakanhimoa aamulla, vaikka en edes polta. Pöytälaatikossa on tupakka-aski, joka on akuutteja tupakanhimoja varten, mutta koska en ole koskaan polttanut, ei himojakaan yleensä ole.

Musiikki on kuin osteri, se on parasta elävänä nautittuna. Musiikki on osteria turvallisempi nautintoaine sikäli, että kuolleesta musiikista ei saa myrkytystä. Jotkut hifistit kuvittelevat, että musiikkitallenteet edustavat jonkinlaista ideaalia musiikkia, joka menee pilalle kun se kulkee äänentoistolaitteiden läpi. Heidän maailmassaan kahden tonnin kaiutinkaapelit todella vaikuttavat saundeihin, ja jos se ei riitä, niin aina voi vaihtaa äänenvoimakkuusnupit puisiin, koska "metallisten nuppien mikrovärähtely aiheuttaa äänenlaadun heikkenemistä". Kyllä kyllä. Ihan varmasti myös äänityspöydissä ja soittimissa on ollut puiset nupit ja mikkikaapelitkin ovat taatusti olleet ranteenpaksuista hifitavaraa hinnaltaan 10 kiloeuroa metri.

Vikahan voi olla tietenkin minussa ja puisissa korvissani, kun en kuule eroa kaiutinkaapeleissa tai edes CD-soittimissa. Kenties energiakenttäni on Universaalin Kalibrointihilan tarpeessa.

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Universaali kalibrointihila kuulostaa selitysvinkkien top-ten-osaston tavaralta. "Sori oon myöhässä, mut mun universaali kalbrointihila..." jne, Eli vähän samaa sarjaa kuin jo kuiviin tiristetyt "uskontoni määrää että..." ja "me operoivat thetanit tavallisesti..."

Yks kysymys: jos ihminen ei oo polttanut eikä polta, miten sillä voi olla tupak... jaa onhan mullakin kond.. no eiku unohetaan koko juttu.

Dyro kirjoitti...

Universaalista Kalibrointihilasta voi huvittua monella tasolla. Minua naurattaa erityisesti se, että molemmat sanat on kirjoitettu isolla kirjaimella. No, onhan kyseessä tärkeä asia.

Operoivista thetaaneista tulikin mieleeni, että postiluukusta jaettiin ihmisoikeuksista kertova mainos, sellainen CD-levyn kannen kokoinen nelivärilärpäke, jossa oli säröisiä fontteja (koska nuorten kuvitellaan niistä pitävän). Sisältö oli normaalia ihmisoikeusläppää, mutta keskiaukeamalla oli lausahduksia suurilta ihmisoikeusajattelijoilta. Ensimmäisenä oli L. Ron Hubbard. Pirun ovelaa joukkoa nuo skientologit.

Veloena kirjoitti...

Löysin myöhemmin Lauliksesta Arboretistin ja käskin häntä ottamaan sinuun yhteyttä puuasiasta, jonka selitin pääpiirteissään. (Jos hän ei muista, ota sinä häneen yhteyttä - nyt asia on kuitenkin jo avattu.) Eh, olen huolehtinut näemmä kesäpuistasi asiaa lobaten, istunut Hurinan sylissä ja selittänyt naapurin Vader-sedästä. Kahden punkkulasin jälkeen, ääh.

Dyro kirjoitti...

Hyväntahtoista, kiitos!

Veloena kirjoitti...

Mitäpä sitä ei tekisi puiden hyväksi. Ne eivät ole koskaan tehneet minulle mitään muuta kuin hyvää. Siten on koherenttia olla niille lojaali.