16.4.06

Perusta

Tommi, Veloena, Karri olivat Laulutuvassa, ja Laurakin tietysti, tällä kertaa keskilavalla omine biiseineen. Ennen keikkaa kävelin pankkiautomaatille ja näin kuinka joku onki naaralla kaljapulloja vedestä. Heti sen jälkeen Laura Sippola &Tuki käveli vastaan ja päädyin ottamaan heistä kuvan.

Elisa Laiho ei ollut huono. Tommi kertoi legendaarisesta lahtelaisesta nakkikioskiannoksesta nimeltään Lihamuki. Se on coca-colamukillinen täynnä kebablihaa, eikä mitään muuta. Ikinä kuullukkaan aikaisemmin, mutta olenkin perillä populaarikulttuurista vain soveltuvin osin. Entisessä kotikaupungissa menimme joskus nakkikioskille tilaamaan keksittyjä ruokalajeja, kuten "yks Serbian hirvee" ja "Noutava auto lihapullilla".

En ole nähnyt elokuvaa La Jetée. Se kertoo ydinsodan jälkeisestä maailmasta ja koostuu still-kuvista, lukuunottamatta kohtausta, jossa nainen avaa silmänsä.

Edit: bändin nimen kirjoitusasu korjattu oikeaksi.
Edit paljon myöhemmin: jos bändissä olisi myös tanssijoita, sen nimeksi sopisi Laura Sippola &Tuki- ja liikuntaelimistö.

5 kommenttia:

Anna-Jo kirjoitti...

Lihamuki joo. On se totta.

Savonlinnassa kaverini hämmensi snagarinmyyjiä tilaamalla norsun kärsää.

Lähden elokuviin katsomaan Haneken uutta. Toivottavasti se on ankara, on purkamattomia aggressioita.

Dyro kirjoitti...

Minusta aggressioita ei oikeastaan kannattaisi purkaa ollenkaan. No, ehkä itsepuolustustilanteessa, mutta muutoin ne häviävät ihan itsestään, eikä tule koulineenksi aivojaan reagoimaan aggressiivisesti liian herkästi.

Anna-Jo kirjoitti...

Okei, ahdistusta tai jotain. Lamaannusta. Voi niitä purkaa jollain harmittomilla tavoilla. Uimalla. Tai suuntaan ne itseeni ja masennun. Minä oon joutunut opettelemaan tämän. Että näin on parempi. -Elokuva oli väkevä. Huh huh.

LL kirjoitti...

Onkohan Kalamuki-blogi legendalle mitään sukua?

Dyro kirjoitti...

Hyvä huomio! Aamuyöllä kello 3:17 moisia kytkentöjä huomaakin helpommin kuin päivisin.