29.3.06

Seitsemän-päk

Bussissa haaveilin lottovoitosta. Olisi se hienoa jos minulla olisi ollut seitsemän oikein, ja olisin nyt 3 000 000 euroa rikkaampi. Tai oikeastaan en olisi, koska päävoiton maksussa on kuuden viikon protestiaika. Eikä siinä vielä kaikki, päävoittoon oikeuttava kuponki täytyisi kiikuttaa Veikkauksen pääkonttoriin Vantaalle. Se olisi todella riskialtista, koska taksia ei voisi ottaa, sillä taksikuski voisi arvata mistä on kysymys ja ryöstää kupongin. Bussissa voi tapahtua mitä vain. Täytyisi ottaa veitsi mukaan kaiken varalta, mutta jos matkalla tulisi pienikin ongelma, vaikkapa joku pummaisi rahaa tai tupakkaa, aavistaisin pahinta ja vetäisisin veitsen esiin, ja sitten joku soittaisi poliisit teräaselain rikkomisen vuoksi. Poliisiasemalla täytyisi luovuttaa lompakko (jossa kuponki olisi) poliisin huostaan. Tällöin ei voisi selittää miksi alkoi huitoa veitsellä, sillä kun poliisit saisivat tietää että mukanani oli jättipottiin oikeuttava lottokuponki, se "katoaisi" arvoituksellisesti tavaroideni joukosta.

Mutta, hahaa, onneksi olisin skannannut, valokuvannut ja videoinut kupongin ennen matkalle lähtöä niin tarkasti, että hermoja repivän protesti- ja oikeusprosessin jälkeen voisin kiistatta osoittaa että päävoitto kuuluu minulle.

Mutta pilaisiko kupongin skannaaminen sen? Lottokuponki ei kestä lämpöä. Se vasta olisikin surkuhupaisaa, jos varmistusjärjestelyni saisivat aikaan sen, että kuponki olisi käyttökelvoton.

4 kommenttia:

PA kirjoitti...

Äh, eikö koko lystin voisi pilata ilmoittamalla tilinumeronsa kupongin ostamisen yhteydessä? En tiedä tarkkaan, kun en ole lotonnut sitten lapsuuden.

Saksassa on muuten 11 pullon kaljakoreja.

Dyro kirjoitti...

Mutta päävoittoa ei makseta ellei käy paikan päällä kuponki kourassa, eli ei käy tuokaan varmistukseksi.

Mitähän 11 pullon kaljakori on saksaksi? Das Elf-Pack? "Das Elf-Pack, meille teräväkorvaisille!"

viive kirjoitti...

Hee, onneksi ei tullut voittoa tosiaan! Das Elf-Pack on mainio myös, virnuilen työpöydän takaa :)

KK kirjoitti...

Meidän lottoahdistuksesta kärsivien pitäisi perustaa joku liike tai vähintään koulukunta. Kysymyksiä riittää. Mitä tekevät Veikkauksen verkkosivujen kautta pelaavat? Millaisen tositteen he joutuvat esittämään voittonsa lunastamiseksi? Tai kioskilla pankkitilinsä numeron antaneet? Laittaako Veikkaus rahat tilille tuosta vain vai pyytääkö se pankin kautta ottamaan yhteyttä? Ja suostuuko pankki toimimaan tällaisena välittäjänä? Ei se ainakaan voittajan henkilötietoja suin muita saa antaa, eihän? Nämä kysymykset alkavat olla jo niin ahdistavia, että taidan lopettaa lottoamisen. Toisaalta...

Nimim. "Kerran 5 oikein 15 vuotta sitten"

PS. Word verificationilla on menossa Jamiroquai Reform Week (jqrefmwk)