11.3.06

Hermosto elää

Kahdelta kotiin ja kuudelta ylös, koska viini hajottaa unirytmin. Eipä haittaa, täytän tänään 35, vien kohta tyttäreni ystävänsä syntymäpäiville, joten pääsen ohimennen osalliseksi synttäri-ilosta, vaikken omia päiviäni vietäkään. Päivämäärä 11.3. on graafisestikin miellyttävä, kaksi piikkiä ja niitä tasapainottamassa pyöreitä kaaria.

Olen hyvällä tuulella, kiitos Timon eilisten juhlien. Yleensä kammoan juhlia joissa en varsinaisesti tunne ketään, enkä helposti sellaisiin enää lähde. Olen käynyt liian paljon bisnespaskajuhlissa, joissa täytyy omaksua pätemismoodi: Tehdä Hyvä Vaikutus, Olla Spontaanin Hillitty, Kysyä Oikeat Asiat ja Jutella Kepeästi Niitä Näitä. Eilisilta oli poikkeus. Oli äärimmäisen mukavaa, kun kukaan ei yrittänyt päteä, edustaa tai markkinoida itseään, vaan jonkinlainen lempeä hyväntahtoisuus vallitsi. Tällaista on ollut viimeksi joskus kauan sitten.

Tavattu Timo, Markku, Karri, Jari, Hurina, Tristan, Veloena, kääntäjä-runoilija, kaappihumanisti-insinööri, ja tietenkin Laura, jonka kanssa käydyt keskustelut olivat erityisen ilahduttavia hetkiä.

6 kommenttia:

LL kirjoitti...

Hupaisaa, että Jantunen ajoittui maailmaan samalla vedellisellä kalojen hetkellä. Nyt olen saanut teidät molemmat turvallisesti kategorisoitua. Kyllä vain, kanssasi oli verrattoman mukava jutella. Onnea täältä!

LL kirjoitti...

Onnittelulaulu jäi. Tässä!

Dyro kirjoitti...

Hyvä valinta, muistit etten ollut kuullut tätä biisiä, vaikka olen ollut Stevie Wonder-fani 8-vuotiaasta saakka. :)

KK kirjoitti...

Onnea vaan täältäkin! Ja mukava oli tutustua.

xkkls
mitä kk lässyttää?

Hurina kirjoitti...

Paaljon oonneeaa vaaan! :)

Timo kirjoitti...

Onnea myöhässä mutta paljon!