1.2.06

Islam on virtahepo Euroopan olohuoneessa

Tänään Hesarissa haastateltu Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami oli sitä mieltä, että piirroksilla yritetään väittää islamia väkivaltaiseksi uskonnoksi. Siinäs kuulitte. Islamia ei saa väittää väkivaltaiseksi uskonnoksi, tai muslimit antavat turpaan! Varmuuden vuoksi seutukunnalle, oli ristilipun värit mitkä hyvänsä.

Muslimien pelko on siis yhteiskuntarauhan ja hyvien kauppasuhteiden alku. Juuri tätä pelon ilmapiiriä krititoimaan ne pilapiirrokset piirrettiin. Nyt otetaan Tanskasta ja koko EU:sta mittaa. Tuomioja harmittelee Tanskan hallituksen hitautta asiassa, mutta miksi ihmeessä Tanskan hallituksen tulisi tehdä yhtään mitään, kun asia ei sille ollenkaan kuulu?

Islam on virtahepo Euroopan olohuoneessa, eikä sille pidä tehdä enää yhtään myönnytystä. Itse asiassa toivoisin että kaikki EU:n suurimmat sanomalehdet julkaisisivat nuo pilapiirrokset sivuillaan, niin pääsisimme euromuslimien alkuälähdyksen jälkeen kertomaan, millaiset ajattelutavat, käytöstavat ja asenteet sopivat moderniin länsimaiseen yhteiskuntaan ja millaiset eivät.

Pahinta tässä on se, että tanskalaiset muslimit ovat kiertäneet ympäri islamilaista maailmaa kiihottaen muslimeja osoittamaan mieltä Tanskaa vastaan, vieläpä väärennettyjä pilakuvia käyttäen. Muslimeihin ei siis voi luottaa, sillä he eivät sitoudu valtioon, vaan muslimien globaaliin yhteisöön Ummaan. Siitä vain, mutta Suomen maahanmuuttopolitiikkaa on sitten muokattava ottamaan tämä asia huomioon. Jos muslimien integroituminen ei tule kysymykseenkään, kuten Islamin Society of Britainin jäsen Ajmal Masroor kirjoittaa, ovat muslimit Euroopalle pelkästään vahingoksi.

Olen syksystä saakka seurannut tanskalaista blogia nimeltä Enough, joka on melko laadukas, joskin ajautumassa hieman liian oikealle (kirjoittaja näkee nykyään "kommunisteja" joka nurkan takana). Blogi on kuitenkin hyvä ikkuna Tanskaan ja siihen mitä maassa pinnan alla tapahtuu. Tanskalaisia jonkin verran tuntevana en ole yhtään yllättynyt, että tervehdyttävä vastarintaliike Euroopan islamilaistumiselle lähtee juuri Tanskasta. Tanskalaisille on ominaista raakuuteen asti menevä suorapuheisuus, jonka tarkoituksena on nostaa kissa pöydälle ja puhdistaa ilmaa, jotta kanssakäyminen olisi helpompaa sen jälkeen kun ongelma on ratkaistu. Tämä piirre on erinomainen, ja toivon ettei Tanska lähde liiallisen poliittisen korrektiuden linjalle tässäkään asiassa, sillä Euroopan täytyy nyt kunnolla keskustella islamisoitumisen uhasta. Jos niin ei tehdä, alkavat äärioikeistolaiset ajatukset saada yhä enemmän kannatusta.

Kaksi vuotta sitten Tukholmassa oli näytteillä taideteos nimeltään Lumikki ja totuuden mielipuolisuus, joka koostui verilammikossa seilaavasta leluveneestä, jonka purjeena oli palestiinalaista itsemurhapommittajaa esittävä kuva. Israelin suurlähettiläs ei teoksesta pitänyt, vaan tuhosi sen, koska se loukkasi häntä. Israel vaati Ruotsia poistamaan teoksen näyttelystä, mutta Ruotsi ei taipunut vaatimuksiin. Suurlähettiläs sai osakseen rankkaa kritiikkiä tekonsa vuoksi, niinkuin pitääkin. Niinpä muslimienkaan öyhötystä ei saa yrittää hyväksyä minkään suvaitsevaisuusliturgian turvin, vaan kaikkia uhkauksia ja väkivallantekoja pitää kritisoida ja halveksia.

Satelliittilautasestani näkyy Al Jazeera. Täytyykin vilkaista mitä sieltä tulee.

Edit: Miksiköhän muslimit boikotoivat niin mielellään maitotuotteita? Nyt Arla ja sitä ennen Jumala-jätski.

Edit 27.8.2006: Lukekaa tämäkin merkintäni.

2 kommenttia:

Marimba kirjoitti...

Lukuisat eurooppalaislehdet julkaisivat Muhammad-kuvat, kirjoitti mm. tämän aamun Turun Sanomat.

Samassa lehdessä oli myös pari muuta näkökulmaa: Suomenkin muslimit boikotoivat Tanskaa sekä Tanskassa hyötyy ääri-oikeisto.

Dyro kirjoitti...

Niinhän se äärioikeisto tai ääri-mikä-ikinä aina hyötyy, kun asioista ei keskustella ajoissa, vaan ollaan hiljaa poliittisen korrektiuden nimissä.