27.1.06

Blam! Aiee!

Voin huonosti. En ole käynyt lenkillä kahteen viikkoon ja liikunnan puute saa aivoni kouristelemaan. Melatoniinista saa painajaisia. Unessa keksin palvoa kallionjyrkännettä, jossa oli reikä. Kallion voima imeytyi minuun joka kerran kun kumarsin siihen päin, kunnes aloin täristä ja heräsin tärinöissäni. Normaalisti en näe painajaisia ollenkaan. Melatoniini on jäänyt hyllylle pölyttymään, ja saa jäädäkin.

Tsolpideemi olisi ystäväni, miellyttävä pumpulivasara, mutta sitä en halua käyttää kuin äärimmäisessä hädässä. Valvotaan sitten, perkele. Viime yönäkin kieriskelin sängyssä pikkutunneille, kunnes nukahdin ja näin unta sänkitukkaisesta, isokokoisesta väkivaltarikollisesta, joka pahoinpiteli työtoveriani. Kävin rikollisen kimppuun, jolloin hän veti esiin hopeisen taskuaseen. Työtoverini livahti karkuun, ja sain väännettyä aseen tyypin käsistä, minkä jälkeen sanoin "sut mä tapan", ja ammuin miestä päähän. Miehen vasemman silmän sisänurkkaan ilmestyi siisti pieni reikä. Verta ei näkynyt missään. Mies kaatui, ja tunsin suurta voitonriemua. Sitten ajattelin miten elämäni muuttui silmänräpäyksessä. Tiesin jääväni kiinni, mutta se ei haitannut, koska olin niin huiman tyydytyksen tunteen vallassa.

Huh. Tämä laiska ruho täytyy saada taas liikkumaan ennen kuin minusta tulee joku massamurhaaja. Tälläinen on häiriöllistä, selviä vieroitusoireita liikunnan puutteesta. Terve sielu terveessä ruumiissa, niinhän se on.

Elokuiseen merkintääni oli tullut yllättäen yksi kommentti lisää. Sen perusteella päättelen optimistisesti, että omistamani urkuharmoni saattaa olla yli sata vuotta vanha. En pääse tarkistamaan asiaa, koska lähdeteos Lapuan historia osa 2 on Pasilan kirjaston kokoelmissa, ja Pasilan kirjaston aineistoa ei pääse lainaamaan, koska kirjasto on remontissa. Harmoni on ainakin neljän sukupolven takaa, joten se voi hyvinkin olla iäkäs. Pitäisiköhän se raahata Hagelstamin arvioitavaksi?

Edit: edellisen kappaleen linkki korjattu osoittamaan oikeaan merkintään.

2 kommenttia:

LL kirjoitti...

Onpa kiinnostavaa, kunpa Pasilan kirjaston remontti pistäisi vauhtia.
Kuinka tulitkaan selanneeksi vanhoja postauksia? Itse en oikein vilkuile enää niitäkään vanhoja, jotka sentään yhä näkyvät samalla sivulla. En ole selvittänyt, olisiko mahdollista saada uudet kommentit sähköpostiin.

Kirjoittelethan, kun löydät lisää harmoonitietoa.

Dyro kirjoitti...

Kommentit saa sähköpostiin, Bloggerissa on jossain sellainen asetus. Muuten en tietäisikään mihin postauksiin kommentteja tulee.

Harmoonille täytyy täytyy laatia restaurointisuunnitelma. Siinä ei ole palkeita, ja koskettimienkin valkoinen pintamateriaali irtoilee. Onkohan se norsunluuta? :)