7.11.05

Tyhmyyden ylistys

Minusta on aina riemastuttavaa, kun joku pässi tekee itsestään pellen netissä. Varsinkin kun pässi sattuu olemaan yritys. Oulun Työstökeskus tarjosi roppakaupalla hupia vuonna 2001, ja nyt tyhmäilyn on aloittanut firma nimeltä Ad-Lux. Minä toivon että Ad-Lux-jupakka jatkuu, jotta saisin viihdettä jatkossakin.

Mikä ihme saa yrittäjät kuvittelemaan, että yrittäjyys antaa mahdollisuuden ylimielisyyteen, häiriköintiin ja öykkäröintiin? En tiedä, mutta oikein hauskaa se aina on. Firmat eivät ilmeisesti tiedä mihin ryhtyvät kun alkavat spämmätä nyyssejä tai kirjoittaa myllykirjeitä nettitaitoisille kansalaisille.

1 kommentti:

Jarno Ristaniemi kirjoitti...

Nyt vasta huomasin kirjoituksesi blogini incoming links -kohdasta. Mutta todellakin! Mikään ei ole mukavampaa kuin lueskella erinäisistä "iso"-yksilöistä ja yrityksistä, jotka ovat törmänneet toimivaan ja laajaan nettiyhteisöön ja koko verkko on "saastunut" heitä vastaan kirjoittelevista aktiivisista kansalaisista. :) Mutta en todellakaan uskonut itse olevani "kohde" tämän tupakkavetoomukseni osalta. Noo... tässä tapauksessa, niin kuin aina, yritys sai mitä tilasi eikä ole tämän jälkeen (ehkä jopa pienoiseksi pettymyksekseni) palannut asiaan. ;)