8.11.05

Kert ihmiset on kaikki pohjimmiltaa hyvixii ja tollee

Suomessa on poikkeavan avoin turvapaikkalinja uutisoi Nelonen. Se houkuttelee maahan turvapaikanhakijoita Afganistanista, Somaliasta ja Irakista. Luonnollisesti nämä turvapaikanhakijat haluavat usein vaihtaa henkilötietonsa kokonaan toisiksi, ja maistraatit ovat suostuneet siihen tuosta vain. Aika outoa. Vaan mitäpäs tässä turhia epäilemään ja olemaan kamala ksenofobi, noissa maissa kun tunnetusti Al-Qaidalla ja ääri-islamilla ei ole minkäänlaista jalansijaa. Eikä nykyaikana tieto turvapaikkaolosuhteista kulje hetkessä maapallon puolelta toiselle. Ja vaikka kulkisikin niin eiväthän terroristit tajua sitä hyödyntää, kert ne on pahiksii ja pahikset on tyhmii, niinkö elokuvis. Minä tunnen väestötietojärjestelmää tietyistä syistä jonkin verran, ja voin sanoa, että sinne ei pitäisi olla virheellisillä tiedoilla yhtään mitään asiaa, sen verran tärkeä yhteiskunnan perusrekisteri se on. Vieraiden valtojen tiedustelupalvelutkin yrittävät ujuttaa väestötietojärjestelmään valehenkilöitä, mutta se on todella vaikeaa. Sitten tulee jostakin tunnetusta terroristien pesämaasta "turvapaikanhakija", joka haluaa yhtäkkiä muuttaa henkilötietonsa ja saa tehdä niin ihan tuosta vain. Käsittämätöntä! No, se antaa minulle hyvän syyn panna lainausmerkit sanan "turvapaikanhakija" ympärille.

Siis perkele, miten jotkut virkamiehet voivat olla noin idiootteja! Jos Ruotsi ja Norja, jotka ovat tunnettuja liberaalista maahanmuuttopolitiikastaan, eivät myönnä afgaaneille, somaleille ja irakilaisille oleskelulupaa, ei Suomenkaan tule sellaista myöntää. Joku tolkku täytyy maahanmuuttoasioissa olla, ja ääri-islamin uhka täytyy ottaa huomioon aina. Sen tajusivat aussitkin, miksei sitä ymmärretä täällä? Olisiko se niinku sellast pahaa rasismii?

Eikä uhka ole pelkästään islamistien terrorismi tai se että Suomesta tulee terroristeille turvallinen pesäpaikka ja rahankeruuareena. Uhka on myös se, että jos maahanmuuttopolitiikka ei perustu järjelle ja realismille, Suomessa nousee äärioikeisto. Se ei minun kaltaiselleni sivarille ole ollenkaan hyvä asia. Varsinkin kun en satu vastustamaan edes pakkoruotsia, mikä tuntuu olevan jokaisen issäääänmaallisen suomalaisen velvollisuus. Olen sitä mieltä, että se joka ei opi "hyödytöntä" pakkoruotsia, ei opi "hyödyllistä" pakkosaksaa tai -ranskaakaan. Eksyin aiheesta. No, olkoon. Täytyy joka tapauksessa lisätä Jihad Watch tuonne blogilistaan.

Ei kommentteja: