21.6.05

Nadiiri

Tänne oli joku päätynyt Google-haulla blog todellinen aallonpohja. Taisi löytyä, onnitteluni. Haulla saa kaksi osumaa, molemmat blogeja ja tämä on ensimmäisenä. Haluaisin muuten vaihtaa blogini nimen ytimekkäämmäksi, kuten "Jylppy palaa" tai vain "Jylppy". Ehkä aloitan vielä kolmannen blogini sillä nimellä Blogsomessa. Aloitin keväällä toista blogia siellä, mutta se jäi yhteen merkintään.

Tänään tunsin itseni Paremmaksi Ihmiseksi luettuani tämän merkinnän. Minä en pidä sukkia sandaalien kanssa, mutta arvatkaa mitä? Minua ei ollenkaan haittaa vaikka joku pitäisikin. Eikä haitaa sekään jos huomaan jonkun naisen tehneen jonkin pukeutumisvirheen. Toiset ihmiset eivät ole olemassa siksi että täyttäisivät minun pikkusieluiset pukeutumissääntöni, ja olisi hölmöä ja röyhkeääkin edes edellyttää sellaista. On mukavaa jos joku pukeutuu niin että minun silmäni miellyttyvät, mutta niin tyhmä en ole että vetäisin hihasta sääntöjä ja sitten paheksuisin iltalehtien yleisönosastopalstojen vakiotyyliin, että kun ne suomalaiset miehet sitä ja naiset tätä ja lapset ja mummot ja koirat ja helvetin ilmamolekyylit jotain muuta. Minä en ole pikkusielu, minä olen HELVETIN HYVÄ! Oikein kunnon avarakatseinen ihminen! Nih! Siinäpä makoisa ajatus, tuossa kelpaa kelluskella nyt kun avaan oluen ja suljen selaimen. Tai ehkä en suljekaan vielä. Täytyy hakea tietoa lasinpuhaltamisesta, siitä voisi tulla mukava harrastus.

5 kommenttia:

LL kirjoitti...

Tässäpä oiva merkintä.

"Aloitin keväällä toista blogia siellä, mutta se jäi yhteen merkintään" oli surkuhupaisa toteamus.

Teepaitatekstisi olivat niin hyviä, että ytimekäs otsikko ei ole sinulle ongelma eikä mikään. "Nih!".

Ja vielä: sitten jos kuolet, niin muista, että varoitin lasinpuhalluksesta.

Windy kirjoitti...

Minä pidän sukkia sandaaleissa, mutta minä olenkin nainen ja yksilöpyksilö, joten sen on pakko olla styleä. Mikähän taho näistä pukeutumissäännöistä oikein päättää? Lempisandaalit varmaan haiskahtavat hyvälle, jos niitä on pitänyt koko kesän ilman sukkia. Lisäksi käpälissä on rusketusraidat vielä pikkujouluissakin. Ja pitäisikö muka vielä kumartuakin ottamaan sukat pois, kun tökkää sandaalit jalkaan töihin tullessa, häh??? Eihän sitten jaksaisi vähään aikaan mitään töitä tehdä.

Dyro kirjoitti...

Ai niin, tuo kuolemajuttu on paha ja muistan kyllä varoituksesi. Mutta yritän olla vetämättä huuruja henkeen. Kun Noutaja tulee, totean että "I did blow glass, but I didn't inhale." jos se ymmärtää englantia. Se pelasti Clintoninkin pälkähästä, joten kai se toimii minullakin.

Sovitin tänään uusia sandaalejakin. Niissä oli niin paljon remmejä että jalat rusketusraidoittuisivat kuin seepralla. Sama se oikeastaan, kunhan eivät kavioiksi muutu. Sitten olisin vähän niin kuin kuin Pan. Ilman huilunsoittotaitoa tosin, eli olisin siis vain halpa jäljitelmä. Eikö huiluksi kutsuta myös lasinpuhaltajien putkea? Kas, kiersin täyden ympyrän.

LL kirjoitti...

Oiva merkintä (ja paljon muutakin oivan lisäksi) muuten oli tämäkin!

Tuittu kirjoitti...

oi! löysin harvinaisen sivun siis! tunnenpa itseni erikoiseksi. olo on vähän sama, kuin luultavasti mooseksella oli, kun erämaan takaa viimein paljastui -nyrpeän väkijoukun iloksi (ja luultavasti mooseksen oman pään pelastukseksi)- "luvattu maa." ja niin, niistä tyylivirheistä... Miten niin muut ihmiset eivät ole olemassa vain siksi, että kyseisten pieniä virheitä voisi herjata? kirjoitan tämän tosin luultavasti vain siksi, että järjetön teinikapinani: kaikkien angstien kruunaamaton kunkku, in edennyt siihen vaiheeseen että minun pitää alkaa päteä. joten tässäpä kaikille ärsykettä. ihmisten pukeutuminen on -tietenkin- heidän oma asiansa, enkä väitä tässä päässeeni yhtään pidemmälle kuin muut, olen tavattoman tyylitön, sanoisin. mutta omaa itsetuntoani kohottaen luettelen mielelläni vastaantulijoiden tyylivirheitä. se on heille oikein, palaavatpa maan pinnalle, vaikkakin rytinällä.