16.4.05

Sie jäit hapelle

Kävelyllä näin kevään ensimmäisen kimalaisen ja pölyisen talitintin. Tähän aikaan vuodesta kaikki on pölyistä, keuhkoputkeni sisäpintakin, mutta sitä en tiennyt että lintujen höyhenpukuunkin tarttuu kaupungin leijuva pöly noin tehokkaasti.

Lokit meuhkasivat ja sorsivat sorsia pullaa jahdatessaan. Naakat nokkivat ruohoa, eivätkä peläneet mitään. Naapurin antennin oli jokin myrsky niksauttanut yläosastaan vinoon.

Ahtaajien lakko viivyttää postin kulkua, enkä ole saanut odottamaani postipakettia. Pitäisi lukea kevään viimeiseen tenttiin, muttei huvita, mikä on kummallista, koska yleensä huvittaa. Tänään olin aikeissa käydä ostamassa juoksukengät ja verkkarit, mutta lounaan jälkeen päätin maksaa univelkoja, ja kauppa oli jo kiinni kun heräsin. Täytyy aloittaa lenkkeily, koska ruumis haluaa liikuntaa, eikä pyöräily enää tarjoa tarpeeksi vaihtelua. Kuntoilen kesäisin melko paljon, talvisin tuskin ollenkaan. Keväällä kunto on aina huono, mutta siitähän se sitten taas nopeasti nousee. En silti kuntoile kunnon kohotuksen vuoksi tai terveysnäkökohtia ajatellen, vaan siksi että liikkuminen on hyvä tapa olla ajattelematta varsinaisesti mitään.

Joku pölynsuodatin täytyy kyllä asentaa kasvoille kun lähtee lenkkimään.

Ei kommentteja: