13.2.05

Huudatuskohta

Justiinsa. Kun huuto.netissä kerrankin tulee vastaan yksi mainio kohde, jonka kertakaikkista pilkkahintaolemusta ei ole huomannut kukaan muu, ja sitä on kytännyt kolme päivää aikomuksena panna strateginen huuto viime minuutilla ja aikaa huutokaupan loppumiseen on tällä hetkellä puoli tuntia, niin eiköhän Soneralta kyrvähdä netti nurin tässä odotellessa niin ettei huuto.netiin sitten pääsekään huutelemaan. "Vika korjataan iltaan mennessä", kertoo Hesari. Ihanaa sellainen. Ulkonakin sellainen lumimyräkkä että ikkunanpielet vinkuvat. Kävin panemassa otsikon U-kirjainten päälle hatut ettei niihin kinostu lunta. Sitä on ikävä kaivella niistä pois, kun U on niin kapea ja korkea kirjain, ettei sinne oikein lumilapio sovi.

Eilinen ilta meni bileissä. On aina mielenkintoista mennä ystävän luokse ensimmäistä kertaa, varsinkin kun ei tunne vieraista ketään. Koskaan ei tiedä mitä odottaa, minulla on ollut muutamia hyviä ystäviä, joiden järjestämissä vastaavanlaisissa bileissä (siis sellaisissa joissa en tunne ketään etukäteen) on ollut erittäin epämukavaa ja kiusallista monista syistä, useimmiten siksi että muut tuntevat toisensa jotakin kautta. Silloin täytyy olla oikein oikein puhelias ja aktiivinen ja etsiä yhteisiä puheenaiheita ja niin edelleen, se on loppujen lopuksi tylsää eikä rentouta kunnolla niinkuin bileiden pitäisi. Ylittämättömästi pahinta ovat bileet, joissa vieraat yrittävät koko ajan hakea omaa sosiaalista asemaansa toisiin nähden, sen sijaan että vain olisivat. Sellaisissa bileissä kaikki ovat lopuksi aina tuhannen humalassa ja puhuvat toistensa ohi.

(Ei kännäämisessä mitään sinänsä vikaa ole, mutta maksimihuvin saavuttaakseen sitä täytyy harrastaa porukassa, jossa kaikki tuntevat toisensa hyvin.)

Nämä viimeöiset bileet olivat todella mukavat ja rauhalliset, oikein mukavia ihmisiä, jutustelua, hyvää syötävää ja hyvää musiikkia. Havaitsin, että Absoluuttisen Nollapisteen Muovi antaa periksi sopii mainiosti taustamusiikiksi. Lisää tällaista.

Tänään olen virittänyt Kokkarisen Traversen toimimaan numeropelin oikeilla säännöillä (linkin Traverse ei käytä niitä sääntöjä joita pitäisi). Nyt ratkaisu löytyy pika pikaa, muttei sentään aina.

Edit: Huuto.net toimii taas, juuri viimeisellä minuutilla. Vaan kohteen oli löytänyt yksitoista muutakin huutajaa, ja pilkkahinta-aspekti on kahdonnut.

Ei kommentteja: