21.1.05

Kelmeä oranssi

Auringossa on tapahtunut suurin hiukkaspurkaus sitten vuoden 1989, maapallon magneettikenttä jytisee, magnetometrien käyrät vipattatavat villisti ja kaikki merkit viittaavat siihen että nyt on edessä vuosikymmenen hienoimmat revontulet.

Täällä on pilvistä. Ei näy revontulten vihreää, vaan pelkästään inha kelmeä oranssinkajo pilvikerroksesta jota katulamput valaisevat. Mie en kyl ala. Pilvetpoispilvetpoispilvetpoispilvetpois.

Birdy kirjoitti henkisestä haaremista. Olen ajatellut, että kaikki omalaatuisia ystävyysvirityksiä eli haaremimiehiä ympärilleen haalivat naiset eivät ole aina kylmän laskelmoivia ihmissuhdepelin pyörittäjiä, joiden ystävämiehet virittävät videot ja kuuntelevat murheet, ja seksikumppanimiehet taas panevat ja häipyvät. Osa tällaisen kuvion ympärilleen kehittävistä naisista on vain niin uskomattoman arkoja, etteivät he uskalla kokeilla muutakaan tapaa järjestellä ihmissuhteitaan. Arkuus ei välttämättä näy päällepäin ujoutena tai hiljaisuutena tai ihmissuhteiden puuttumisena, vaan pikemminkin niiden omituisuutena, epämääräisenä sumuisuutena.

Ei kommentteja: