17.11.04

Poimi ja sekoita

Iltasanomien keskustelupalstalla nimimerkki Jackass kirjoittaa:

Urheilija on ainoa joka saa tienata mitä vaan eikä näiden vellihousujen tarvitse käydä inttiä ja he voivat dokata, olla pilvessä, doupata sekä pistää muijaa turpiin. Urheilu-kansa hyväksyy kaiken tämän. Mutta Ollila ei saa tienata eikä poliitikko vetää hasaa ja sivarit linnaan, mutta urheilija on koskematon jumala. Aamen.

Aamen.

--

Ihmiset kääritytyvät pimeään, eivätkä heidän refleksinsä ole enää nopeita. Rautatieaseman vieressä kaksi naista käveli vastakkain, eikä kumpikaan osannut väistää. Niinpä he seisoivat vastakkain ilmeettöminä ja liikkumatta sekunnin pari, ennen kuin saivat toisensa ohitettua.

Ruokajonossa edelläni oli rastatukkainen nuori, jonka muhkean villavat ja huopamaiset patukat oli sidottu nipuksi takaraivolle. Tukka näytti typerältä, koska se on niin rääkätyn ja kuolleen näköinen. Mieleeni putkahti jostakin mielikuva shampoomainoksesta, jossa sanotaan "Healthier, more voluminous hair." Minua alkoi naurattaa, mutta ei ääneen.

Äsken tein sen virheen, että kuuntelin Diu Dau Tape 200:lta Anteeksi, vaimo -yhtyeen kappaleen Pikku-Merja. Nyt päässäni soi koko ajan

Kotikylän pikku Merja
tule takaisin (pikkummerja pikkummerja)

laulettuna Tommi Liimatan äänenmurroksen rääkkäämällä äänellä.

Ei kommentteja: