7.10.04

Mainonnallinen sattuma

Sitemeterin referrals -osastossa on alkanut näkyä blogspot-sivujen osoitteita, joilta ei todellisuudessa ole linkkiä tähän blogiin. Silkkaa mainostusta siis, ja asialla ovat poikkeuksetta jenkkiläiset uudet blogit, jotka yrittävät saada näkyvyyttä.

Yksi sellainen onnistuu nyt taktiikassaan mukavan yhteensattuman vuoksi. Views from a Red State Liberal kertoo postauksessaan Art Gone Bad taiteilijasta, joka kirjoitti seinämaalauksessaan monien kuuluisten henkilöiden nimet väärin. Einsteinista tuli Eistein ja niin edelleen. Olen itsekin törmännyt väärin kirjoitettuun nimeen taideteoksessa Helsingissä. Domus Academican tiloissa sijaitsevan kirjaston sisäänkäynnin pääällä on reliefi, jossa on kuuluisten suomalaisten taiteilijoiden nimiä, mm Edith Södekgran. Se osui silmään samalla hetkellä kun näin reliefin ensimmäistä kertaa.

Bloggaajan mainitseman taiteilijan vastaus kritiikkiin oli tietysti pöljyydessään surkuhupaisa (mitähän mm. Kokkarinen repisi siitä).2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa ne jenkkibloggaajat tulevat sivuillesi ihan tuurilla tuon yläkulman Next Blog-painikkeen kautta, joka arpoo sattumanvaraisesti jonkun blogger-blogin luettavaksi.

--
b.

Dyro kirjoitti...

Ahaa, kiitos tiedosta. Heti olin kehittelemässä pahaa mainontasalaliittoa. :)