25.11.03


Keski-ikääntymistaipumuksia

Elanto ja HOK yhdistyvät, mikä johtaa Maximarkettien katoamiseen. Minusta se on harmi, koska Maxit ovat sisustukseltaan ja logojensa väreiltään mukavimpia tavarataloja. Maxeista tulee Prismoja, mutta Prismat eivät ole läheskään niin mukavia kuin Maxit. Citymarketit ne vasta kammottavia ovatkin, värimailmaansa ja nimeänsä myöten. Itse asiassa koko K-ketju on epämiellyttävä. Tämä mielipide perustuu tottakai täysin järjettömiin subjektiivisiin tuntemuksiin. Itse asiassa pidän varsin keski-ikäisenä sitä, että yleensä kiinnitän huomiota kauppaketjuihin ja niiden olemukseen. Keski-ikäistyminen ei toisaalta ole minulle mikään ahdas- tai tylsämielisyyden synonyymi, joten eipä paljoa huoleta.

Bonuskortteja minulla ei ole, eikä varmaan tule olemaankaan, paitsi jos keskiluokkaistun vielä lisää. Syynä ei ole se että haluaisin varjella yksityisyyttäni, vaan se että korttien paljous saa lompakon pullottamaan eikä bonuskortteja jaksa kaivella lompakosta kassalla.

Siwatkin katoavat pääkaupunkiseudulta, koska ne muuttuvat Alepoiksi. Siwa on kummallinen nimi kaupalle. Muitakin outoja kauppaketjujen nimiä on näkynyt muualla Suomessa, kuten Misto ja Tenna. Onkohan niitäkään enää?

Ei kommentteja: