3.11.03

Jopa on aikaa kulahtanut viime blogituksesta. Näin sysisyksyllä aivot pysähtyvät ja kirjoittaminen jää vähiin. Hintana on sijoituksen putoaminen pinserin top-listalla, mikä sinänsä ei minua paljoa hetkauta, enemmänkin hetkauttaa se että olen menettänyt seitsemän lukijaa. Pään pysähtymistä voi torjua nikotiinilla, mutta en viitsi tehdä niin riippuvuusriskin vuoksi. En polta tupakkaa, mutta yksi Nicorette-pilleri alavireisinä aikoina saa olon tuntumaan normaalilta. Nikotiini vaikuttaa dopamiiniaineenvaihduntaan, joka ilmeisesti minulla kärsii valon puutteesta. Toisaalta jos syyspimeällä väsyttää, niin väsyttäköön vain.

Kirjastosta sentään lainasin kokoelman Eeva-Liisa Mannerin proosateoskokoelman, jossa on mm. Kävelymusiikkia pienille virtahevoille. Se on yksi suosikeistani, odotettavissa on mukava ilta tai ehkä neljäkin, kirja on sentään aika paksu.

Olen nähnyt nyt kaksi kuollutta haukkaa tien varressa. Kummallakin oli jäänyt siipi sojottamaan yläviistoon niin että otuksen tunnisti harittavien siipisulkien kuvioinnista haukaksi. Kummallista että haukat kuolevat tuolla lailla siivet ojossa.

Ei kommentteja: