19.11.03


Höh. Lukijamäärä on pudonnut 29:stä 22:een. Viikko sitten kirjoittamani ihmissuhdepläjäys lisäsi blogini lukijoiden määrän parissa päivässä 17:sta 29:ään, mutta kuusi lukijaa ei ole käynyt Päivän Pamauksessaan viikkoon, ja ovat muuttuneet ei-aktiivisiksi. Hei, käykää nyt siellä Pamauksessa että listasijoitukseni nousee, hehehe.

Toinen vaihtoehto olisi kirjoittaa lisää yleiskiinnostavan surumielisiä ja runollisia postauksia, mutta ottamani kirkasvalohoito on nostanut mielialaani jonkin verran, eikä melankolia oikein kolise. Toissapäivänä olin jo siirtynyt mukavasta melankoliasta reippaasti kaamosmasennuksen (sanan varsinaisessa merkityksessä) puolelle, mutta tänään olo on suurinpiirtein normaali. Keskittymiskyky on tosin vielä huono, en jaksa lukea enkä edes katsoa televisiosta elokuvia. Ihminen on biokemiansa orja, mutta kohta on onneksi jo talvipäivän seisaus.

Marraskuukin on muuttunut mukavan sumuisesta hämäränajasta tylsän pimeäksi ja märäksi mutaluolaksi, joka ei paljoa inspiroi. On niin pilvistäkin, ettei voi mennä tähtiä tai revontulia tiirailemaan. Sataisi nyt vaikka lunta.

Ei kommentteja: