21.9.03

Kiinnostukseni ydinaseisiin poiki muutamia kiinnostavia linkkejä, kuten Transhumanismiliiton sivut.

Olen suunnitellut DVD-soittimen ostamista, jotta voisin katsoa viisi ja puoli tuntia ydinräjähdyksiä, viiden DVD:n lahjapaketti on myynnissä VCE:n sivuilla. Trinity and Beyondin olen jo nähnytkin. Ydinräjähdykset ovat suunnattoman kauniita, ollakseen niin tuhoisia, enkä sano tätä hekumoidakseni aseilla. Minusta ydinräjähdykset vain ovat kauniita, "this is great physics", sanoi Enrico Fermi. Räjähteiden kokoon rutistama plutonium, käsittämättömän lyhyessä aikaskaalassa valloilleen pääsevä ketjureaktio, sokaisevan kirkas tulipallo...

Onneksi en ole ydinaseohjelmassa työskentelevä fyysikko, kykenisin lakaisemaan moraaliset ongelmat liian helposti maton alle. Jos taas työskentelisin fyysikkona minkä tahansa muiden aseiden kanssa, moraaliongelmat olisivat heti vastassa.

Radioaktiivinen partiopoika oli sekin mielenkiintoinen artikkeli.

---

Hän kertoi minulle haluavansa äidiksi. Olin aikeissa puoliksi pilailla ja ehdottaa että muuttaisimme maalle, kunnostaisimme puutalon ja perustaisimme perheen. Hän olisi tosin taatusti nähnyt vitsini läpi ja todennut että olisin ollut suurimmaksi osaksi tosissani.

Ei kommentteja: